Орлин Горанов и Кристина Димитрова почти ожениха влюбена двойка в Пазарджик

...
Орлин Горанов и Кристина Димитрова почти ожениха влюбена двойка в Пазарджик
Коментари Харесай

Сватба на сцената: Орлин Горанов и Кристина Димитрова ожениха СНИМКИ

Орлин Горанов и Кристина Димитрова почти ожениха влюбена двойка в Пазарджик по време на присъединяване си в паметната Дискотека на 80-те и 90-те, която към този момент завихря същинска музикална еуфория из градовете на страната.

Големите реализатори провокираха неповторима еуфория с наличието си, а Орлин Горанов влезе в неподозирана роля, за изненада даже и на театралната му партньорка Криси Димитрова.

На купона предходната събота в пазарджишкия ресторант „ Тайгър Хаус “ двамата станаха участници в добре умислен проект с предложение за брак, за който бъдещата младоженка даже и не подозираше. По средата на осъществяванията им, Орлин сподели пред цялостната до спукване зала една „ изгубена “ персонална карта и изиска притежателката й да се качи на сцената при него. Минути по-късно се разигра същинска сантиментална история, тъй като приятелят на дамата клекна на колене и й предложи брак пред слисания взор на огромните ни звезди.

Така доста скоро, с изключение на музика и танци, паметната дискотека на 80-те и 90-те ще има и първата си женитба, тъй като се чака двойката да се врече във честност още това лято.

Освен доста влюбени двойки обаче, емблематичното диско парти привлича към този момент от ден на ден и повече големи звезди, които с наслада възраждат най-бляскавите си години пред многочислена и много екзалтирана аудитория.

Проектът Дискотека на 80-те и 90-те е факт благодарение на DJ Емо Йорданов, който от дълго време приема тази музика за своя житейска идея, а на пулта паралелно до него е и емблематичният DJ Васко Громков, който можем да гледаме и в ефира на Българска национална телевизия 2 с класацията му Ново 10+2.

След броени дни, в събота, на 24 февруари, този път в Калояновата цитадела в Арбанаси, Велико Търново, любимката на цялостен Бургас – Тони Димитрова по този начин ще подгрее почитателите, че свят ще им се завие. А с нея ще бъдат и легендите от група „ Диана Експрес “, Илия Ангелов и Митко Щерев, с които празненството няма късмет да не стане епично. Купонът не може да мине и без харизматичната певица Илиана Росини, която подвига пристрастеностите на дансинга още повече с осъществяванията си./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР